Noutopalvelu

Oskarin Olohuone noutaa kuolinpesien irtaimistot, muuttoylijäämät, autotalli- ja varastotavarat sekä pienirtaimistot. Myös kaatopaikalle kuljetuksissa voin olla ehkä avuksi, mutta pääsääntöisesti pyrin kierrättämään siten ettei kaatopaikalle olisi juurikaan asiaa...no rikkoutuneet sähkölaitteet, paristot ja sellaiset, niin niiden paikka on toki kaatopaikka tai muu keräyspiste.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä voisinko olla avuksi?

Noutohinnat sovitaan tapauskohtaisesti, alkaen 40 €+alv 24% =49,60 €.

Palvelusta saatte kuitin.

On aina hienoa kun todellisia erikoisuuksia sattuu kohdalle. Tässä kaksi todella hienoa esinettä. Pyörivä mutterinmallinen laatikosto, jossa mittava määrä laatikoita. Umpipuusta tehty taidolla. Tämä onkin löytänyt jo uuden kodin.

Wella -hiustenkuivaaja lienee 1950 -luvulta. Edellinen omistaja kertoi, että on ollut hänen äidillään kampaamossa Tampereella ja siitä on aikaa yli 70 vuotta. Epäili ettei olisi uutena hankittu, joten ikää laitteella tosiaan on. Tästä saisi kyllä todella hienon valaisimen.

Pienirtaimistot, siis usein sekalaista kodinirtaimistoa laidasta laitaan. Toisille vähäpätöiset esineet saattavat olla joillekin arvossa arvaamattomassa, jos vaikka kokoelmasta puuttuu juuri sellainen esine.

Vanhat mustavalkoiset valokuvat erilaisista ajoneuvoista, sotakuvat ja Tampere -aiheiset valokuvat, postikortit, kuitit ja esitteet, vanhat lelut tai vaikkapa varaston nurkassa lojuvat vanhat sarjakuvalehdet, kirjat, työkalut tai mopon ja autonosat + kaikkea muuta eli niiden oikea osoite ei ole kaatopaikka vaan kierrätys ja siinä voi noutopalveluni olla ehkä avuksi?

Ota yhteyttä sähköpostilla oskari@oskarinolohuone.fi

ja kerro alustavasti avuntarpeestasi.