Oskari Virta

HIEMAN MINUSTA

Käytetyt tavarat ja romut ovat olleet lähellä sydäntäni jo pienestä pitäen. Naapurissamme asui alipapaksi kutsuttu henkilö, joka tutustutti "romujen"salaisuuksiin. Hänen avolava Simcalla kävimme kaatopaikalle viemässä tavaraa ja aina oli tullessa enemmän tavaraa kuin mennessä. Tämä oli siis -70 luvun alkua, jolloin se oli vielä sallittua ja mahdollista. Nyt kierrätetään toisella tavoin, mutta silloin se oli tapa kierrättää.

Olen toiminut myynnin ja asiakaspalvelun parissa pitkään.
Autokaupan alalla vierähti kymmenisen vuotta ja tutuksi tulivat automyynnissä niin matkailuautot ja -vaunut kuin henkilöautotkin.
Asuntokauppaa tein lähes seitsemän vuotta ja LKV-tutkintokin tuli suoritetuksi. Rauhanturvatehtävissä palvelin Makedoniassa.

Haave omasta yrityksestä vanhan tavaran parissa toteutui 2018 kun perustin toiminimellä Oskarin Olohuoneen, Tampereella Laukontorille.
Samaisena syksynä tuli mahdollisuus siirtyä kirpputoriyrittäjäksi Sastamalan Häijääseen siis Mouhijärvelle. Se oli kyllä tosi mukavaa.

Korona-pandemia teki vuokratiloissa toimimisen mahdottomaksi ja kirpputorin lopetuspäätös sai siten vahvistuksen. Toiminta on sen jälkeen ollut lähinnä kuolinpesien tyhjennyspalvelua ja myyntiä verkossa sekä erilaisissa myyntitapahtumissa.

Olen  siirtynyt Kiertoa Oy:n palvelukseen 1.4.2023
ja tavoitat minut www.kiertonet.fi -huutokauppasivustolta.

044 901 7737

oskari.virta@kiertonet.fi


Luo kotisivut ilmaiseksi!